Panduan 4 Ibubapa

Lakukan Transformasi Pendidikan 
Untuk Anak Anda Seawal Usia 5 Tahun

Kenapa ?

Agar Mereka dapat Menguasai Sifir Sebelum Memasuki Tahun 1

Bukan sekadar cakap-cakap biasa atau fantasi TETAPI satu kenyataan praktikal yang anda sendiri boleh lakukan dengan percuma dan berkesan.

Berani melakukan TRANSFORMASI PENDIDIKAN kepada anak-anak anda seawal usia 5 tahun ?

Team bijakstudy & The CreativeClone telah menerbitkan sebuah ebook terbaru khusus untuk ibubapa bagaimana kaedah melakukan transformasi pendidikan tersebut.Berbekalkan pengalaman bersama Teknik Matematik Kreatif sejak 2004 lagi maka ebook Sifir Master for KIDS! telah dipersembahkan kepada khalayak maya sebagai satu sumber perkongsian ilmu dalam memberi pendidikan kepada anak-anak diusia awal bermula hanya dari rumah sahaja.

Ebook Sifir Master for KIDS!
Merupakan sebuah ebook yang menerangkan langkah-langkah mudah mengajar anak-anak menguasi sifir dari peringkat awal berpandukan teknik-teknik Matematik Kreatif.

Mengapa SIFIR yang menjadi tajuk utama ?
Sifir boleh dianggapkan sebagai nadi kepada matematik.Kegagalan menguasai kemahiran ini akan memberi impak kepada penguasaan kemahiran matematik yang lain seperti pecahan, purata, peratus, ukuran, perpuluhan, masa, isipadu, timbangan,wang dan lain-lain lagi dimana semua ini memerlukan sifir untuk proses mendarab dan membahagi. Sifir tergolong didalam Kemahiran Asas Matematik dan hasil daripada kajian menyatakan bahawa antara salah satu punca kelemahan pelajar didalam subjek matematik ialah kerana kelemahan menguasai Kemahiran Asas Matematik sejak diperingkat rendah lagi.

Ebook Sifir Master for KIDS! dihasilkan khusus untuk membantu semua ibubapa mengatasi masalah tersebut. Didalam ebook ini kami berkongsi Teknik dan Kaedah MUDAH dan BERKESAN bagaimana memastikan anak-anak anda dapat menguasai Kemahiran Sifir sejak dari peringkat rendah lagi.

Ebook Sifir MAster for KIDS! ini memberi banyak faedah kepada ibubapa kerana 

  • Satu-satunya ebook yang kandungannya disusun untuk memudahkan ibubapa mengajar anak-anak seumpama Pakar Matematik.
  • Anda bebas menentukan masa untuk mengajar dan anda juga bebas menyusun silibus pembelajaran tersebut ( Plan Latihan disediakan sebagai rujukan ) 
  • Masa berkualiti anda bersama anak-anak tidak akan berlalu begitu saja malah anda mungkin dapat mencipta lebih lagi keseronokkan bersama. 
  • Anak anda menguasai Kemahiran Sifir meskipun belum memasuki Tahun Satu. Apa perasaan anda
  • Tidak perlu mengeluarkan KOS yang tinggi untuk pendidikan anak-anak.

Kandungan didalam ebook ini disusun mengikut tahap peringkat umur iaitu dari 5 hingga 9 tahun . Kandungan didalamnya terbahagi kepada  2 bahagian iaitu Bahagian 1 dan bahagian 2.

Kandungan Ebook Sifir Master for KIDS!

Bahagian 1 menerangkan pengenalan kepada nombor,kedudukan nilai pada setiap digit, asas-asas kefahaman mengenal ayat-ayat matematik mudah,asas sifir dan konsep asas sifir.Disertakan juga plan latihan sebagai rujukan anda untuk mengajar.
    
Bahagian 2 pula menerangkan teknik-teknik kreatif seperti Teknik G&B untuk 1Digit dan 2 Digit dan Teknik Kreatif Kinestatik. Disertakan juga 3 buah Teknik Kreatif sebagai Bonus. Nota pemahaman konsep BODMAS dan plan latihan sebagai rujukan anda.

Berminat melakukan TRANSFORMASI PENDIDIKAN untuk anak anda 
Dan ingin melihat mereka Mahir Mengira dan Mendarab 
sebelum memasuki Tahun Satu 
Inilah Satu-Satunya RAHSIA yang perlu anda rebut SEGERA !

ebook ini hanya berharga
RM 40.00 Sahaja

Berminat ikuti langkah-langkah seperti dibawah

Meh! Baca Lagi Kat Sini...